Dec 27, 2011

Lelaki Mengayat Lelaki


Hari tu hubby ada cerita pasai sorang customer dia. Katanya nak beli kereta tapi sampai hari ni tak beli beli pun. Tapi tu tak kisah la kan. Dah tak mau beli tapi asyik sms la call la. Semacam ja aku tengok.  Hubby bagitau yang dia ni lelaki  menyerupai perempuan. Pondan la tu. Tapi kerja bank. Agaknya bila malam baru bertukar kot..haha..





Bila aku tengok sms dia, aku sendiri pun geli. Mengayat bukan main. Tanya buat apa la, dah makan ka. Yang dok melayannya aku la..haha. best pulak layan orang macam ni. Tapi kejijikan tu tetap ada. Dah la ajak jumpa. Siap bagitau lewat malam pun takpa. Kejadahnya hang nak jmpa laki aku lewat malam. Sangap ka hapa..macam-macam lagi la dia dok mengayat. Jijik tawww


pinjam google sat


Lain kali kalau si pondan ni call biar aku ja yang jawab. Tengok dia nak kata apa. Amboi bukan main hang no encik pon..dah la tak jadi beli kereta boleh pulak suruh laki aku sponsor kereta kat hang. Banyak cantik muka hang. Tapi bahaya jugak wooo pondan pun...Tak leh biaq ni..hahaha



4 orang suka bergosip:

pizet said...

boleh no dok melayan..haha

ciksufi said...

saja teringin nak tgk org laki ngorat org laki camana gayanya..hahaha..buruk rupenyerr

azrialiasbob said...

Em hang jaga jaga weh..depa ni kadang ada ilmu hitam..orang kampung aku panggey Jebong..Ada suami orang tinggalkan isteri sebab kena penangan Jebong ni..bahaya ooo

ciksufi said...

betoi2..bahaya depa ni..dlm paper pun bnyk dok cerita penangan jebong ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...